4 par tynde strømper 92% uld

Disse tynde strømper med 92 % uld fra Clemente Copenhagen er til dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, og ønsker luksus til dine fødder. Disse strømper er vanedannende!

Alpaca indholdet gør, at disse uldstrømper ikke kradser samt føles dejligt bløde rundt om dine fødder. Disse tynde uldstrømper kan benyttes i det meste fodtøj, og vil holde dine fødder varme og tørre i hverdagen.

Mange forbrugere, der elsker egenskaberne af uld benytter disse strømper året rundt, sommer som vinter. En af uldens egenskaber, der sættes mest pris på, er temperaturregulering: når det er koldt varmer den, når det er varmt køler den.

Materiale: 52% Uld, 40% Alpaca, 8% Polyamid
Størrelse: 35/38, 39/42, 43/46
Vedligeholdelse: Kan maskinvaskes ved 30 grader på uld program
Made in EU

Disse strømper kan komme i vaskemaskinen! Du behøver dermed ikke bruge tid og energi på at vaske dem i hånden. Strømperne kan vaskes på uldprogram eller skåneprogram, hvor temperaturen maksimalt kommer op på 30 grader. Det anbefales at du benytter vaskemiddel beregnet til uldprodukter, for at opretholde uldens naturlige egenskaber. Efter vask hænger du strømperne til tørre, du må ikke benytte nogen form for varmeapparater.

Disse tynde uldstrømper med 92% uld krymper en smule i første vask, derfor anbefaler vi, at hvis man er i tvivl om hvilken størrelse man skal tage, tager man en stor størrelse.

Alpaca kommer fra Sydamerika. Uld fra alpaca opleves lettere, varmere og blødere end fåreuld. Strømpers blanding af fåreuld og uld fra alpacaen optimerer strømpernes egenskaber, herunder blødhed samtidig med at de beholder deres formfasthed samt holder faconen efter brug og vask.

overskrift
234,- kr
Før 260,- kr