Kastanielikør

Kastanielikør fra Ardeche i Sydfrankrig er den perfekte ledsager til alle desserter og det gælder også risalamande juleaften og kransekagen til nytår. Samtidig er den perfekt som smagsforstærker i råcremen eller den brune sovs

Lad stå åben ubegrænset efter åbning og leveres i gaveæske

Julepris for 70 cl er 200,- inkl moms og opskrifter ekskl levering

Vores historie

Specielt kastanielikøren fra Jean Gauthier er meget mere end en likør. Andrea Søllested der vandt bagedysten i 2017 brugte kastanielikøren flere gange som smagsforstærker under bagedysten.

Det er ikke kun råcremen som bliver bedre hvis du tilsætter en lille smule kastanielikør. Vi sælger det til perfektionister bl.a.: kokke, slagtere, bartendere, bagere, konditorere, ølbryggere der alle bruger den som ekstra smagskrydderi i alt fra cocktailen til den brune sovs.

Om producenten

Jean Gauthier er et destilleri som ligger i hjertet af Rhonedalen i Frankrig. De har siden 1968 været et kendetegn for likører og frugtbrændevine i absolut særklasse. Helt fra plukning og selektering af de forskellige frugter, over destillering, til lagring, foregår alt med allerstørste præcision og omhu. I dette område i Sydfrankrig er der i generationer blevet lavet fantastiske likører, og Jean Gauthiers likører overgår dem alle. Alle, der smager den, overraskes over, at der virkelig er noget der smager så godt.

overskrift
200,- kr