Det er i morgen, vi skulle have åbnet Hjem & Haveliv

Hej med dig! Vi venter med længsel på, du lægger dit billede, tilbud og tjekker dine oplysninger på www.hjemoghaveliv.dk DET ER I MORGEN VI SKULLE HAVE ÅBNET HJEM & HAVELIV Det er vi forhindret i pga Covid 19 – Derfor giver vi gæsterne mulighed for at shoppe hos os alligevel. Så nu går det løs […]

Hej med dig! Vi venter med længsel på, du lægger dit billede, tilbud og tjekker dine oplysninger på www.hjemoghaveliv.dk

DET ER I MORGEN VI SKULLE HAVE ÅBNET HJEM & HAVELIV

Det er vi forhindret i pga Covid 19 – Derfor giver vi gæsterne mulighed for at shoppe hos os alligevel. Så nu går det løs med markedsføringen på nettet – og ærligt talt, du kan da lige så godt blive en del af dette!

Skyd dig, så vi er flyveklare i morgen!

Hvis du ikke kan finde ud af det, så tjek dine informationer på siden og send mig dit gode tilbud og billede, så hjælper jeg! Vær med, det er NU det gælder!

Det er temmelig nemt at lægge oplysninger op – og dit login giver dig adgang til at ændre dine tilbud hen ad vejen – her kommer info:

Vi har lavet en video, der viser, hvordan du gør. Den kan du se her:
https://hjemoghaveliv.dk/udstillerunivers/opret-din-udstillerside/

Der er også et eksempel på, hvordan en udstillerside kan se ud.

Oversigten over alle udstillere kan du se her:
https://hjemoghaveliv.dk/udstillere-2021/

Og et sidste godt link at gemme er dette:
https://hjemoghaveliv.dk/udstillerunivers/

Det er til UdstillerUniverset – her kan du finde hjælp, tidligere info-mails og andre oplysninger, der er relevante for dig som udstiller.

Glæder mig til at møde jer her på nettet!