Du er nu oprettet på hjemmesiden

Du har allerede sagt ja til at være med på vor hjemmeside –  vi har forhåndsoprettet dig – hvorfor benytter du dig så ikke af chancen til at være med? 53.000 følgere venter på at høre nyt fra dig! Vi går i luften med hjemmesiden Hjem&Haveliv i morgen på vore sider. Så det er allersidste […]

Du har allerede sagt ja til at være med på vor hjemmeside –  vi har forhåndsoprettet dig – hvorfor benytter du dig så ikke af chancen til at være med? 53.000 følgere venter på at høre nyt fra dig!

Vi går i luften med hjemmesiden Hjem&Haveliv i morgen på vore sider. Så det er allersidste chance for dig, hvis du skal lægge billede på, og tjekke at henvisningen til din hjemmeside er korrekt.

Flere har været inde og oprette sig men langt fra nok – se fx et god eksempel her fra Amanda by Winther  https://hjemoghaveliv.dk/udstillere/amanda-by-winther/

Det er SÅ nemt at lægge dine oplysninger ind. Vi gensender her vor sidste mail, så du kan se, hvad du skal gøre.

Vi har lavet en video, der viser, hvordan du gør. Den kan du se her:
https://hjemoghaveliv.dk/udstillerunivers/opret-din-udstillerside/

Oversigten over alle udstillere kan du se her:
https://hjemoghaveliv.dk/udstillere-2021/

Og et sidste godt link at gemme er dette:
https://hjemoghaveliv.dk/udstillerunivers/

Det er til UdstillerUniverset – her kan du finde hjælp, tidligere info-mails og andre oplysninger, der er relevante for dig som udstiller.

Har du ikke fået et login til hjemmesiden, så tjek om den er røget i din spammappe.

Du kan også gå ind på udstilleruniverset og trykke på ”Glemt dit password”. Brug din emailadresse som brugernavn og du får tilsendt en mail, hvor du kan sætte dit password. Så kan du logge ind og opdatere din udstillerside. Det kan du også se i videoen, hvordan du gør.

Vi vil så gerne i gang med at markedsføre jer på vore SoMe – men det er vigtigt, at vi har noget at vise, så COME ON! Gør det nu i dag!