Mad & Drikke

MAD & DRIKKE

HJEM & HAVELIV 2023 byder både på godt til ganen og oplevelser i smukke omgivelser.
I år udvider vi med flere café-tilbud, så der er endnu bedre mulighed for at tage en lille pause inden man fortsætter rundt på udstillingen.

MAD & DRIKKE I HAVEN:

LET-IT-BIB VINLOUNGE
I Skyggehaven kan du finde Let-it-BIB Vin lounge – her kan du få en lille fortælling om de lækre vine, nyde et koldt glas Rosé i de flotte lounge møbler– eller hvad med at købe lidt vin med hjem til aftenens hyggestund?

POPPY ROSE CAFÈ
I Drivhuset (V. Brøndsalen) kan du besøge Poppy Rose Café. Her bydes der på den lækreste kaffe og hjemmebagte kager der er overdådigt pyntet og slet ikke til at modstå.

Udover kager har vi frisksmurte, hjemmelavede sandwich til frokost og hjemmelavede limonader til. Kombiner lækkerierne med friskkværnet espressokaffebønner tilføjet cremet mælkeskum eller sommerens skønne minder forenet i en frisk syrlig og sødmefuld limonade. 

OST, IS & KAFFE i LYSHUS-OMRÅDET:
I lysthusområdet finder Dutch Cheese. Du kan spise de lækreste Cheesewraps på stedet eller købe skønne hollandske oste med hjem.

NOBEL KAFFE
De står klar med skøn kaffe fra deres TUKTUk – lige til at snuppe med rundt på messen

MOSHI TIME ICE CREAM
Skal bare opleves! Den sjove is-kage er en japansk inspireret kreation udarbejdet af dampet Moshigorne dej viklet rundt om den lækreste hjemmelavede is og bliver til en lille lækker mundfuld.

MAD & DRIKKE PÅ RUNDDELEN:

FUN FOOD CHURROS
– de klassiske spanske dej rør med lækker sukker eller andet dyppelse. Ikke til at modstå!

FUN FOOD MANDLER 
– verdens bedste brændte mandler. Både klassiske og med lakridsmag.

JUST SERVE IT COOCKTAILS 
– her kan du nyde lækre færdigblandede cocktails og Mocktails af høj kvalitet.
Nyd dem til maden eller bare som hyggestund i en lille pause i shopperiet.

JUST SERVE IT BURGER
– saftig burger med sprød salat og alt hvad der dertil hører – lige til at sætte tænderne i!

KJÆRSTRUP IS
– gammeldaws is på en ny måde. Her kan du både købe en skøn gammeldags is eller hvad med at prøve den oven på verdens bedste flødebolle?

ØLAGENTERNE
– nyd en friskskænket fadøl her på torvet Om du er til IPA eller blonde, så kan du helt bestemt finde også finde en specialøl på flaske, der rammer din gane  – og får dine smagsløg stimuleret.

LONES PØLSEVOGN
– en ægte københavner-pølsevogn med alt hvad der hører til fra ristede løg, syltede agurker og bare de bedste pølser.

TORVESLAGTEREN
– verdens bedste spegepølser der bare skal smages og købes med hjem, og frikadellesandwichs til at spise på torvet.

BETTER CREPES
– er du til pandekager, skal du besøge better crepes. Her kan du både købe hovedret og dessert, da de både har madpandekager med fyld efter dit ønske  – samt den søde pandekage til dessert

LUBNAN
– libaneisisk mad der ikke er til at modstå. Smagsoplevelsen er helt i særklasse – både for dig der er vegetar eller dig der bare elsker mad, der er lavet med krydderi og kærlighed.

HANSTHOLM FISH & CHIPS 
– navnet siger nok sig selv men kvaliteten og smagen er også bare helt i top. Sprøde fiskestykker og sprøde pommes med hjemmelavet dressing

CAFÈ ÆRLIGT
– Friskbagt Brød af den bedste kvalitet. Så er der til weekendhyggen derhjemme.

LAGONI KAFFE
– kaffe på en ”smart” måde! Kaffen her bliver frisklavet ud af bagsmækken på den fineste smart-car. Drik den på torvet eller tag den med rundt i haven.