Nyd julen med god kaffe – og støt en god sag

Vi er vilde med god kaffe – og med projekter, der støtter en god sag. Derfor passer Spejderkaffe perfekt ind på Hjem og Haveliv.

I Uganda dyrker de kaffe – rigtigt, rigtigt god kaffe. Faktisk noget af verdens bedste kaffe. Den kaffe kan du smage, når du køber en pose Spejderkaffe. Og samtidig sikrer du, at spejdere i Uganda kan sikre, at 2 skolebørn får adgang til rent vand i et helt år for hver pose kaffe.

Det er Mercy Scouts, der står for alt det frivillige arbejde i Uganda. De tager ud til skoler, hospitaler, slum kvarterer, fattige landområder og uddeler gratis vandfiltre. De sørger også for at undervise i brug, rengøring og vedligeholdelse af filtrene, så de holder længe og bliver brugt rigtigt. For selvom filtrene er simple, kan de faktisk godt virke lidt farlige, når man aldrig før har set rent vand komme ud af en vandhane. Og det er stadig situationen for rigtigt mange børn og fattige familier i Uganda. 

Hvis du gerne vil støtte det arbejde OG drikke en rigtigt god kop kaffe, så kan du benytte Spejderkaffes adventstilbud og få alle tre smage til en nedsat pris – og stadig støtte Mercy Scouts arbejde med at skaffe rent vand til 6 børn i et år!

Vil du vide mere om Spejderkaffe, så hop ind på www.spejderkaffe.dk. Der kan du læse mere om projektet, om Mercy Scouts og om Farm Mountain, som leverer kaffen.

Spejderkaffes adventstilbud