Ena Ethelberg

Velkommen til Ena Ethelberg: Smykker lavet af hånden lige fra hjertet.

Jeg er Ena Ethelberg. Jeg er ikke en kæmpe organisation, men en glad og dedikeret person, der elsker at give mine kunder håndværk af høj kvalitet. Jeg er altid er klar til at modtage nye ordrer med spænding og kærlighed.

Jeg er uddannet på designskolen i Kolding og har arbejdet i London, New York og Luxembourg med Design i 17 år, hvor jeg også solgte mine designs, inden jeg for 2 år siden vendte hjem til Danmark med min mand og vores to børn.

Mine smykker er baseret på naturen og dets smukke stadigt skiftende karakter. Jeg følger de nyeste trends og elsker at lege med farver, forskellige typer materialer og kombinere den rå og magtfulde side af naturen med dens bløde og feminine præg. Dette skaber unikke smykker.Til smykkerne bruger jeg et materiale der hedder Guld fyldt. Et materiale af høj kvalitet, som er det bedste alternativ til ren guld, samt Sterling Sølv.

Jeg tilbyder mine kunder personlig smykker i forskellige størrelser, med et stort udvalg af styles og materialer – til en overkommelig pris, ikke mindre. Jeg sælger smykkerne direkte til kunder via min webshop, du kan se hele kollektionen som også indeholder mine søpindsvin designs, sten og krystaller på:

www.enaethelberg.com.

Samt jeg er at finde til events som Hjem & Haveliv, Tivoli og Kronborg. Jeg synes, alle burde have chancen for at opleve den glæde, som et specielt smykke kan give dig.

At se mine smykker rejse rundt i verden og skabe glæde, uanset hvor de går, betyder alt for mig, og jeg vil altid gøre mit bedste for at sikre, at du får en uforglemmelig oplevelse, når du køber smykker fra mig.

Du kan se nyheder, specielle tilbud og hvordan mine designs bliver til på Facebook og Instagram @enaethelberg

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig, jeg vil meget gerne høre fra dig!

De varmeste hilsner fra Ena Ethelberg

overskrift

Standplads: PL80

overskrift

61 27 48 92