PRIMA FÆRDIG HÆK

FÆRDIGHÆK FRA FYN

PRIMA FÆRDIG HÆK er danske fuldvoksne færdighække, der produceres i vores hjemmevante klima, hvilket sikrer stærke og klimatilpassede hække, når de flyttes fra vores fynske marker og ud på plantestedet. PRIMA FÆRDIG HÆK producerer og leverer danske kvalitetsfærdighæk til havecentre, arkitekter, anlægsgartnere, kommuner, entreprenører, private virksomheder og privatkunder i Danmark, Sverige og Norge.

PRIMA FÆRDIG HÆK gror 4 – 7 år i vores produktion, før vi sætter dem til salg. Vi tager os altså særlig tid om at skabe tætte og fyldige færdighæk, før vi frigiver dem til salg. Vi hæmmer bl.a. væksthastigheden yderligere ved at rodskære planterne, og det er én af grundene til, at vi producerer den utrolig tætte kvalitet, som vi er kendt for.

De seneste 30 år har teamet hos PRIMA FÆRDIG HÆK specialiseret sig i storproduktion af kvalitets-færdighæk. Det er der kommet en helt unik forståelse for færdighæk ud af og plantekvaliteten er absolut førende i Skandinavien på de mere end 50 forskellige typer færdighæk.