Spejderkaffe.dk

Spejderkaffe er kaffe solgt af spejdere for spejdere. Vil du gerne gøre en forskel globalt og lokalt ved at drikke god kaffe, er Spejderkaffe lige noget for dig!

Når du køber 1 pose kaffe, går 10 kr til Mercy Scouts. For 10 kr kan de sørge for rent vand til 2 skolebørn – i et helt år!

Vær med til at gøre en forskel

I video kan du se en lille video med Lystrup Gruppe, da de var i Uganda for at hjælpe Mercy Scouts. I videoen er spejderne ude i en lille landsby, hvor de hjælper med at dele briller ud.

Bordskånere og armbånd

Men vi sælger meget mere end kaffe! For de dygtige spejdere i Mercy Scouts laver flotte bordskånere af gamle kapsler og stofrester. Armbånd laver de af brugte plastikbånd.

Pengene fra salget går ubeskåret til Mercy Scouts arbejde.

Vil du vide mere om Mercy Scouts? Så kan du læse mere her

Spejderkaffe – kaffe med vilje

Spejderkaffe får dig gennem hele dagen. Start med den bløde og afbalancerede Ulvetime, som er sød i smagen, og som giver en god start på dagen. Op af dagen er det tid til at udfordre smagsløgene og her giver Spejderhagl, som er kaffe tilsat lakrids, en god lang eftersmag af lakrids. Spejderhagl er en mellemmørk ristning, men lakridsen gør den blød. Efter en lang dag er det tid til hygge ved bålet eller brændeovnen, og her er Natteravn, som er kaffe med smag af Irish Cream perfekt til at runde dagen af på. Prøv den med en cognac eller whiskey. Kaffen har en mellemmørk ristning og en sød aroma.